Mars: Föreningsutskick
Hej allesammans!

Vi kan fortfarande inte komma med några nyheter kring accessen till lokalen. Styrelsen fortsätter att lägga press på att vi ska få återuppta den fysiska verksamheten snarast.

Under tiden som vi väntar passar vi på att sköta föreningens administration och förbereda för den verksamhet som komma skall. Tex så letar vi efter ett gäng maskiner att köpa in på begäran av Er: Rikt och planhyvel, värmepress för textiltryck och kapsåg för metall är vad vi har på önskelistan just nu. Vill du tillägga något till denna listan? Skriv i Discord-kanalen #förslagslådan (under INFO) eller maila oss i styrelsen!

Vi pratar även med de andra makerspace-föreningarna i Mälardalen om att delta i tävlingen BattleBots - en kul och utmanande sport där man bygger robotar som kämpar emot varandra à la RobotWars. Som en del i att komma igång med detta kommer vi dra på kickoff på Trainstation i Örebro 7/4 kl 10-16:00 för att bygga Lego-robotar. Om du är intresserad av detta evenemanget så kan du antigen "joina" eventet på den förenings-överskridande Discord-servern "Sweden Makerspaces" - eller höra av dig till oss i styrelsen.

Ett annat intressant evenemang som vi vill uppmärksamma, arrangerat av våran grann-förening Aros Robotics Club, är "ARC Game Jam spring", 12/4-14/4. Under detta evenemanget så skapar man ett dator-spel under en enda helg - från idé till färdigt spel med grafik, logik och ljud! För mer info: Kontakta ARC på deras hemsida, arcsweden.github.io - eller kika på den "invite" de lämnat på våran Discord under #allmänt.

Avslutningsvis vill vi i styrelsen uppmärksamma alla om att det är ett nytt verksamhetsår - och med det ber vi alla som vill fortsätta som medlemmar i föreningen att betala årets medlemsavgift på 250kr och se över sina uppgifter på föreningens hemsida!

Ha det bra!
//Sebastian, ordförande